SALATA COLESLAW

iunie 04, 2015

Ingrediente necesare pentru a prepara salata Coleslaw:

- 1 varza (cam 500gr)
- 1 morcov
- 1 ceapa

Pentru dressing:
- 2-3 linguri maioneza
- 2-3 linguri smantana
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita sare
- 1 lingura otet sau zeama de lamaie

Salata Coleslaw este singura reteta cu varza dulce la care ai mei nu stramba din nas. Si nu doar ca nu se stramba, dar chiar o mananca cu reala placere. Ma rog, si cu aripioare crocante :), ca sa nu iesim din meniul KFC.



Este o salata foarte gustoasa si rapida. Merge foarte bine cu o friptura la gratar dar si simpla este foarte buna. Pe langa ingredientele enumerate mai sus puteti sa-i mai adaugati mar sau telina.

Mod de preparare salata Coleslaw:

Daca sunteti fericitii posesori ai unui robot de bucatarie functional, veti avea salata Coleslaw in farfurie in cateva minute. Daca nu, folositi cutitul sau razatoarea.




Am curatata varza de frunzele mai urate, am spalat-o, am taiat-o in sferturi si am dat-o pe razatoarea mare. Am curatat apoi si morcovul, l-am spalat, l-am dat si pe el tot pe razatoarea mare si l-am pus in castron, peste varza. Ceapa am tocat-o marunt si am adaugat-o si pe ea la salata.
Acum tot ce mai aveam de facut era dressing-ul. Am amestecat intr-un bol 3 linguri de maioneza, 3 linguri de smantana, o lingurita de zahar, o lingurita de sare si o lingura de otet si am turnat peste legume.


Am amestecat bine si salata mea Coleslaw era gata. Mai buna ca la KFC
Spor la gatit si pofta buna!
Va astept si pe pagina de Facebook!

You Might Also Like

1 comentarii

About me

Flickr Images

Press

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...