SANDWICH CU PIEPT DE PUI

iunie 14, 2015

Ingrediente necesare pentru a prepara sandwich cu piept de pui (pentru 4 portii):

- 1 piept de pui micut
- 4 felii de cascaval
- 2 rosii
- frunze de salata (sau felii de castraveti)
- maioneza
- ketchup
- paine feliata

Sandwich-urile cu piept de pui sunt perfecte pentru zilele de vara sau pentru zilele mai aglomerate in care nu avem timp sa gatim altceva. Totodata, reprezinta si o alternativa mai dietetica si mai simplu de preparat pentru cheeseburgeri. Se pot prepara si cu resturi de friptura, preferabil de pui pentru ca este mai slaba. Daca doriti carne de porc, alegeti un file cu putina grasime.



Mod de preparare sandwich cu piept de pui :

Am taiat pieptul de pui felii subtiri, ca pentru snitele, si l-am pus la prajit intr-o tigaie antiaderenta unsa cu putin ulei.
Am lasat pieptul de pui sa se rumeneasca pe ambele parti si l-am condimentat cu sare si piper. In functie de preferinte, puteti pune si alte condimente: boia de ardei iute sau dulce, cimbru, usturoi granulat sau ce va mai trece prin cap.




In timp ce se prajea puiul, am spalat legumele, am feliat cascavalul iar rosiile le-am taiat rondele. Dupa ce s-a prajit carnita, am trecut la asamblat sandwich-uri. Am uns o felie de paine cu o lingurita de maioneza si o lingurita de ketchup, am asezat doua frunze de salata, o felie de cascaval, fasii de piept de pui, rondele de rosii si, la sfarsit, cea de-a doua felie de paine.
Puteti folosi si felii de castravete dar aveti grija sa nu exagerati cu legumele. Pieptul de pui il puteti taia fasii, ca sa se aseze mai bine, sau il puteti lasa felii.

Sandwich-urile cu piept de pui sunt de-a dreptul delicioase si foarte satioase. Cand am timp, le fac alor mei si niste cartofi crocanti alaturi :)
Spor la gatit si pofta buna!
Va astept si pe pagina de Facebook!

You Might Also Like

0 comentarii

About me

Flickr Images

Press

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...