PASTA DE OUA CU BRANZA - RETETA VIDEO

martie 28, 2023



Pasta de oua cu brânză este o opțiune excelenta pentru micul dejun dar și pentru gustări și aperitive. Se prepară foarte ușor, cu doar câteva ingrediente și se poate servi imediat sau se poate pastra la frigider in cutie închisă câteva zile.
Dacă aveți oua fierte rămase prin frigider le puteți da o utilizare preparand o delicioasa pasta de oua cu brânză. 

Ce ne trebuie pentru pasta de ouă

Avem nevoie in primul rand de oua fierte tari. Eu am combinat ouăle cu crema de brânză, pentru a obține o compoziție cremoasa. Dacă nu aveți crema de brânză, puteți folosi telemea și adăugați puțină smântână, cat sa ajungeți la o consistență cremoasă. Puteți să mai adăugați verdeață, ceapa verde, măsline, ardei sau orice altceva va este pe plac. Aveți ocazia de a utiliza resturile de prin frigider pe care nu le mai vrea nimeni 🙂 



Puteți utiliza aceasta delicioasa pasta de oua cu branza pentru a prepara sandvișuri, dar și pentru oua umplute. Este o rețetă foarte utila după Paște, când rămânem cu zeci de oua fierte cu care cu știm ce să mai facem. 


Mai multe idei pentru micul dejun:

Omletă cu ceapa verde
Pasta de măsline
Hummus
Gris cu lapte
Orez cu lapte și ciocolată


Ingrediente:

- 5 oua fierte
- 200 Gr crema de brânză
- 1-2 linguri de muștar
- piper măcinat
Opțional:
- sare
- suc de lămâie 


Instrumente utile:
Blender de mana BOSCH CleverMixx 600 W negru, antracit, MSM2650B

Mod de preparare pasta de oua cu brânză


Mai întâi am fiert ouăle, cat sa fie tari, și le-am lăsat să se răcească complet. Dacă nu știți cât timp trebuie sa fiarbă ouăle pentru a avea consistenta dorita, găsiți aici un articol cu informații utile.
După ce s-au răcit ouăle, le-am curățat de coajă și le-am pus într-un blendere. m adăugat crema de brânză, mustarul și piperul și am mixat până am obținut o crema fina. Sare și suc de lămâie va recomand sa adăugați la final, după gust. De asemenea, după ce ați mixat ingredientele, puteți să adăugați bucatele de măsline, ardei, verdeață sau ce mai doriți.
Puteți servi pasta de oua cu brânză imediat, este minunata cu pâine proaspătă de casă 😋


Spor la gătit și pofta bună!

You Might Also Like

0 comentarii

About me

Flickr Images

Press

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...